Espai d’art situat al centre antic del poble, ArtArtà és un espai dedicat a la difusió de l’artesania i del patrimoni d’Artà.
A la planta baixa s’hi poden trobar els records més originals fets pels artesans d’Artà i al primer pis l’exposició de figures de
Sa Rondaia Mallorquina de l’escultor artanenc Pere Pujol. Al pati de la casa es pot gaudir de la nostra original cafeteria.
els nostres clients
ArtArtà Rondalles
SA RONDAIA MALLORQUINA
DE L'ESCULTOR
PERE PUJOL
Obriu la porta de la imaginació i veniu a veure l’exposició de figures de cartó pedra de mida natural fetes per l’escultor artanenc Pere Pujol (1934-2001), inspirades en els personatges de Sa Rondaia: contes populars que s’han transmès de padrins a néts durant generacions.
AGENDA
ArtArta
PoésArt 2016
Divendres 22 de juliol a ArtArtà a les 20:00, presentació-recital de “Lletrades“ de Damià Rotger, i “Lletra menuda/scritto piccolo/small letters“, de Nora Albert.Dissabte 23 de juliol a les 18:20, “Recital d`Eros i la pluja“, de Miquel Mestre, amb els actors Agnès Vanrell, Lourdes Aguiló, Margalida Albertí, Bartomeu Ramis, Miquel Gual i Pere Estrany, de la companyia La Maleta i el mateix autor.Mès informaciò: https://festivalpoesart.wordpress.com/
ArtArta
Dissabtes de música al carrer
Dissabtes musicals al carrer Antoni Blanes d`Artà.

Tots els dissabtes, d`11 h a 14h, tendrem actuacions musicals per animar a la gent del poble i a tot aquells que visitin Artà a que venguin a conéixer-mos i a passar un agradable dematí. La iniciativa compta amb el suport dels comerços, dels espais culturals del carrer, entre ells ArtArtà, dels bars i cafeteries i també dels veïnats.

Vos hi esperam!!
NOTÍCIES
ArtArtà Notícia
Presentació del llibre “Qui bones obres farà“ de Pep Tosar.
Dia 5 d'octubre a les 19.00h vos esperem a tots ...
ArtArtà Notícia
Nova col.lecciò dels productes 11ikat
A partir de dia 10 de setembre tindrem a la ...
ArtArtà Notícia
Dissabtes Musicals al carrer
Hem tornat a comença els dissabtes musicals al carrer Antoni ...