Vos trobau a la cafeteria d’ArtArtà. Aquest pati era antigament l’estància dels animals domèstics, després fou el menjador d’estiu de la família i el lloc on nosaltres jugàvem de petits. El corral o pati de la casa s’ha reformat i ara és una acollidora cafeteria en la qual es poden degustar els nostres productes típics, fets aquí.

Degustau les nostres postres ecològiques i casolanes, com el pastís d’ametlla (gató) i la coca de xocolata feta d’espelta, amb ous de gallines criades en llibertat. Exquisits són els nostres pa amb olis fets amb oli verge mallorquí, i els formatges típics mallorquins, l’ametlla d’Artà, les herbes dolces,…

En el fons hi podeu veure “Es peix Nicolau”, una escultura basada en la rondalla que duu el mateix nom i que conta la historia d’un nin, meitat peix i meitat home que tristament va morir en “el saluet” que està entre Artà i Santa Margalida.

També podeu llegir una rondalla engronsant-vos als balancis, o disfrutar del silencia i la bona música que es respira en aquest pati.

GALERIA