22 DE JULIOL 20:00 HORES PoésArt 2016
Divendres 22 de juliol a ArtArtà a les 20:00, presentació-recital de “Lletrades“ de Damià Rotger, i “Lletra menuda/scritto piccolo/small letters“, de Nora Albert.Dissabte 23 de juliol a les 18:20, “Recital d`Eros i la pluja“, de Miquel Mestre, amb els actors Agnès Vanrell, Lourdes Aguiló, Margalida Albertí, Bartomeu Ramis, Miquel Gual i Pere Estrany, de la companyia La Maleta i el mateix autor.Mès informaciò: https://festivalpoesart.wordpress.com/
23 DE JULIOL 20:00 HORES Presentació de Cançó amb esgarrip i dos poemes, de Laia Martínez i López
La poesia torna a ArtArtà, de la mà de Laia Martínez i López, que ve a presentar-nos el seu darrer llibre Cançó amb esgarrip i dos poemes, editat per Lleonard Muntaner. L`acte s`inclou dins el programa d`enguany del festival de poesia PoésArt, coordinat per Maria Antònia Massanet, i que se celebra els dies 23, 24 i 25 de juliol a Artà.Més informació: https://festivalpoesart.wordpress.com
13 DE JUNY 11:00 HORES Dissabtes de música al carrer
Dissabtes musicals al carrer Antoni Blanes d`Artà.

Tots els dissabtes, d`11 h a 14h, tendrem actuacions musicals per animar a la gent del poble i a tot aquells que visitin Artà a que venguin a conéixer-mos i a passar un agradable dematí. La iniciativa compta amb el suport dels comerços, dels espais culturals del carrer, entre ells ArtArtà, dels bars i cafeteries i també dels veïnats.

Vos hi esperam!!
12 DE JUNY 19:00 HORES ArtArtà participa en l`Artà Beer Festival
Aquest divendres, 12 de juny, a les 19h la cafeteria d`ArtArtà acollirà un taller de tast de cerveses artesanes organitzat per l`Associació Malalts de Birra, dins l`Artà Beer Festival.

La convocatòria ha estat tot un èxit, perquè totes les places ja estan cobertes. Els que ja han reservat plaça podran gaudir de les següents cerveses: La Virgen madrid laguer (5,2), Sagra blanca de trigo (5,2), Cibeles morena (4,9), Brewdog punk IPA (6) i Oharas stout (4,3).

Gràcies per comptar amb nosaltres!!