Noticia ArtArtà

Una passa més

Per ArtArtà · 11 DE JUNY,

A punt de complir-se tres anys des que vàrem obrir les portes de ca nostra com a espai cultural feim, ara, una passa més. L’aposta per difondre la nostra tradició oral a través de les rondaies s’ha vist més que recompensada per la bona acollida que hem tengut a les escoles d’arreu de Mallorca i entre els visitants de totes les nacionalitats que s’endinsen, meravellats, en el món màgic de l’escultor Pere Pujol.

Continuam també més convençuts que mai de la necessitat de donar a conèixer la feina que fan els nostres mestres artesans. Com a herois de les rondaies, lluiten dia rera dia per mantenir uns oficis ancestrals que ens identifiquen com a poble: especialment tot allò que té a veure amb la llatra, sense oblidar, l’aposta pels joves dissenyadors locals.

I per això volem estar cada vegada més a prop de tots vosaltres: d’aquells que cerquen un lloc per descansar en el viatge; d’aquells que heu arribat a nosaltres per retrobar-vos amb personatges de la vostra infantesa; d’aquells que, senzillament, heu valorat l’esforç i l’estima que posam a cada un dels racons d’aquesta, la nostra casa familiar.

Per això ara vos saludam des d’un nou espai web, que esper que faceu vostre ben aviat, i que esperam ens permeti conèixer-mos una mica millor.

Ca nostra és ca vostra, com diu la cançó, “si és que hi ha… cases d’algú”.

Família Mascaró Sancho

DARRERES NOTÍCIES

ArtArtà Notícia
Presentació del llibre “Qui bones obres farà“ de Pep Tosar.
A punt de complir-se tres anys des que vàrem obrir les portes ...
ArtArtà Notícia
Nova col.lecciò dels productes 11ikat
A punt de complir-se tres anys des que vàrem obrir les portes ...
ArtArtà Notícia
Dissabtes Musicals al carrer
A punt de complir-se tres anys des que vàrem obrir les portes ...

TAGS

COMPARTEIX